Yazar "Aktaş, Mevlüt" için Su Ürünleri Ana Bilim Dalı listeleme
-
Farfantepenaeus aztecus (Ives, 1891)' un yumurtlatılması ve farklı tuzluluk koşullarında postlarval aşamaya kadar yetiştiriciliği
Uludağ, Ahu Deniz (İskenderun Teknik Üniversitesi / Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Su Ürünleri Ana Bilim Dalı, 2022)Bu tez çalışmasında, beş farklı tuzluluk düzeyinin (‰ 25, 30, 35, 40, 45) kahverengi karides, Farfantepenaeus aztecus larvalarının Naupli5 (N5) aşamasından Postlarva1 aşamasına kadar hayatta kalma ve gelişimi üzerine ... -
Farfantepenaeus aztecus (Ives, 1891)'un yumurtlatılması, farklı tuzluluk ve sıcaklık koşullarında yumurtaların inkübasyonu
Çolakoğlu Durmuş, Dilber (İskenderun Teknik Üniversitesi / Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Su Ürünleri Ana Bilim Dalı, 2022)Bu tez çalışması kahverengi karides, Farfantepenaeus aztecus yumurtalarının açılma oranı, açılma süresi ve larval aktivitesi üzerine tuzluluk ve su sıcaklığının etkilerinin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilmiştir. ...