İSTE Yazarı "Naz, Mehmet" Su Ürünleri İçin Listeleme
-
Akuakültürde kullanılabilme potansiyeline sahip alglerin besinsel salınımlarının belirlenmesi
Mıhalioğlu-Yenmiş, Asuman (İskenderun Teknik Üniversitesi / Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü / Su Ürünleri Anabilim Dalı, 2019)Bu çalışmanın amacı, farklı boyutlarda (100-200µm, 200-300µm, 300-500µm ve 500-800µm) Spirulina sp., Chlorella sp. ve Sargassum sp. içeren mikroyemlerin farklı zamanlara (1.,3.,5. ve 15. dakikalarda) göre biyokimyasal ve ... -
Deniz balıkları larvalarının beslenmesinde kullanılan ticari mikroyemler ve farklı yöntemlerle üretilen mikroyemlerin besinsel kayıplarının belirlenmesi
Kuşçu, Mahmut Can (İskenderun Teknik Üniversitesi / Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü / Su Ürünleri Anabilim Dalı, 2017)Mevcut çalışmada, deniz balıkları larvalarının beslenmesinde kullanılan ticari mikroyemler (Orange Start S (100-200µ), Caviar (200-300µ), Caviar (300-500µ) ve Orange Grow L (500-800µ)) ve laboratuvar şartlarında alginat ...