Ara
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
UNESCO yaratıcı gastronomi şehri Hatay'ın yerel aktörlerinbakış açısıyla farkındalık düzeyinin incelenmesi
(İskenderun Teknik Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü / Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Anabilim Dalı, 2020)
Bu araştırmada; UNESCO kapsamında 2017 yılında yaratıcı gastronomi şehri ilan edilen Hatay'ın yerel aktörler tarafından farkındalık düzeyinin incelenmesi amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda Antakya ve Defne'de bulunan ...
Müze ziyaretçilerinin deneyim kalitesi algıları ve yenilenme düzeyleri arasındaki ilişkinin incelenmesi
(İskenderun Teknik Üniversitesi / Lisansüstü Eğitim Enstitüsü / Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, 2022)
Müze deneyiminde üstünde durulması gerekli unsurlardan birisi de deneyim kalitesi
olmaktadır. Müze ziyareti sonrası yaĢanan deneyim kalitesinin ziyaretçilerde bıraktığı
izlenimlerin ve hislerin müze için oldukça önemlilik ...