• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
teknoversite
Search 
  •   DSpace Home
  • Araştırma Çıktıları | TR - Dizin
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Search
  •   DSpace Home
  • Araştırma Çıktıları | TR - Dizin
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-9 of 9

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Fast Food Kültürüne Yöresel Bir Dokunuş: İskenderun Döneri Tercihine Etki Eden Faktörler 

Saçlı, Çağrı; Özer, Gülfer (2018)
Bu çalışmada, popülerliği her geçen gün daha da artan ve yurt içi ve yurt dışı birçok farklı yerde tüketicilerin hizmetine sunulan İskenderun dönerinin tüketici özelliklerinin ve tüketicilerin İskenderun döneri tercihlerine ...
Thumbnail

Mondros’tan Ankara Anlaşması’na İskenderun-Antakya Bölgesinin Durumu, İşgallere Karşı Mustafa Kemal Paşa’nın Tepkisi ve Tayfur (Sökmen) Bey’in Faaliyetleri (1918-1921) 

Yılmaz, Yahya (2018)
Osmanlı Devleti toprakları üzerinde menfaatleri olan ve biran önce buralara sahip olma isteği duyan I. Dünya Savaşı galibi sömürgeci devletler, 30 Ekim 1918 tarihli Mondros Ateşkes Antlaşması ile beklentilerine ulaştılar. ...
Thumbnail

Turizm Öğrencilerinin Hatay İli Somut Kültürel Miras Değerine Yönelik Algıları: İskenderun Teknik Üniversitesi Örneği 

Keskin, Mehmet; Saçlı, Çağrı; Efe, Dilek (Muş Alparslan Üniversitesi, 2020)
Bu araştırma, 2017 yılında İskenderun Teknik Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu lisans öğrencilerinin Hatay’ın somut kültürel varlıklarına dair algılarının ölçülmesini amaçlamaktadır. Araştırmada, ...
Thumbnail

Şarap Turizmi’ne Yerel Halkın Bakış Açısı: Hatay Örneği 

Soydaş, Muhammet Emin; Gürler, Mehmet (Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019)
İnsanların şaraba olan merak ve ilgisi, şarap üretim süreci, şarap kültürü ve bölgesel çekim etkisiyle şarap turizmi dünyada ilgi çeken bir turizm çeşidi haline gelmiştir. Bu çalışmada alternatif turizm türlerinden biri ...
Thumbnail

UNESCO Yaratıcı Gastronomi Şehri Hatay'ın Yerel Gastronomi İşletmecilerinin Bakış Açısıyla Farkındalık Düzeyinin İncelenmesi 

Demirtaş, Nihat; Pektaş, Kübra (Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020)
Bu çalışmada Hatay’ın UNESCO yaratıcı gastronomi şehri olması ile ilgili yerel gastronomi işletmelerinin farkındalık düzeyinin incelenmesi amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda 8 yerel gastronomi işletmesi yöneticisi ile ...
Thumbnail

Şehir Pazarlaması Kapsamında Destinasyon İmajı Algısının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği 

Duman, Damla; Eryılmaz, Gamze; Saçlı, Çağrı (Pamukkale Üniversitesi, 2021)
Şehir pazarlaması, herhangi bir ürün ya da hizmetin pazarlanmasından daha karmaşık bir sürece sahiptir. Bu çalışma, konuyuturizm açısından ele almıştır. Destinasyon imajı algısının tespit edilmesi şehir pazarlamasında ...
Thumbnail

Şehir Pazarlaması Kapsamında Destinasyon İmajı Algısının Belirlenmesi: Hatay İli Örneği 

Duman, Damla; Eryılmaz, Gamze; Saçlı, Çağrı (Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2021)
Şehir pazarlaması, herhangi bir ürün ya da hizmetin pazarlanmasından daha karmaşık bir sürece sahiptir. Bu çalışma, konuyu turizm açısından ele almıştır. Destinasyon imajı algısının tespit edilmesi şehir pazarlamasında ...
Thumbnail

A research on the determination of contributions of good agricultural practices at citrus production on agricultural enterprises from the points of technology and economy 

Söyler, Oktay; Atlı, Hüseyin Fatih (Namik Kemal University - Agricultural Faculty, 2018)
Good Agricultural Practices are agricultural production methods which are applied for the goals of: to realise an agricultural production which doesn’t harm to the healths of the human beings and animals; the protection ...
Thumbnail

Turizm Eğitimi Alan Ortaöğretim Öğrencilerinin Turizm ve Etkilerine Yönelik Algıları: Hatay Örneği 

Demirtaş, Nihat; Keskin, Meryem; Gökçe, Fikret (Journal of Gastronomy, Hospitality, and Travel, 2021)
Turizm faaliyetleri her geçen gün ilerleme ve gelişme göstermektedir. Türkiye’nin en güneyindeki Hatay ili de turizm alanında devamlı büyüme gösteren şehirlerden birisidir. Bu ilerleme ve gelişmeler bazı etkileri beraberinde ...



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeDepartmentPublisherCategoryLanguageAccess TypeİSTE AuthorIndexed SourcesThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeDepartmentPublisherCategoryLanguageAccess TypeİSTE AuthorIndexed Sources

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorSaçlı, Çağrı (4)Demirtaş, Nihat (2)Duman, Damla (2)Eryılmaz, Gamze (2)Atlı, Hüseyin Fatih (1)Efe, Dilek (1)Gökçe, Fikret (1)Gürler, Mehmet (1)Keskin, Mehmet (1)Keskin, Meryem (1)... View MoreSubject
Hatay (9)
Antakya (2)Destinasyon imajı algısı (2)Gastronomi (2)Turizm (2)Yaratıcı şehir (2)Şehir pazarlaması (2)Agriculture (1)Citrus growing (1)City marketing (1)... View MorePublication Typearticle (9)Languagetur (8)eng (1)Publication CategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı (7)Konferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanı (1)Makale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı (1)Access Typeinfo:eu-repo/semantics/openAccess (9)Date Issued2018 (3)2021 (3)2020 (2)2019 (1)Has File(s)true (9)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Guide|| Instruction || Library || Iskenderun Technical University || OAI-PMH ||

Iskenderun Technical University, İskenderun, Turkey
If you find any errors in content, please contact:

Creative Commons License
Iskenderun Technical University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@İSTE:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.