Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi (SOİD) Makalelerinin Bibliyometrik Analizi
(Sosyal, Beşerî ve İdari Bilimler Dergisi, 2022)
Bu çalışma, Türkiye’de turizm alanyazınındaki akademik dergiler içerisinde 2019 yılında etki
faktörü en yüksek olarak belirlenen Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi’nde 2018, 2019 ve 2020
yıllarında hakem denetimli ...
Turizm 4.0 ve Turizm Eğitimi
(SRA Academic Publishing, 2022)
GİRİŞ
Dünyada hızla gelişen endüstrilerin başında gelen turizm; sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik bağlamda bölgeler ve ülkeler üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Turizm endüstrisinin sosyal ve kültürel hayata, ...
Investigation of the Level of Usage of Traditional Fruit Dishes in Gaziantep Cuisine in Restaurant Menus
(Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2022)
Traditional fruit dishes are one of the attraction elements of destinations. These dishes should be
presented to visitors as a gastronomic product. However, in order to benefit from these dishes,
visitors must be able ...